قرص بیماری زونا Secrets
قرص بیماری زونا Secrets
Blog Article
Borderline character dysfunction, where you've got fast psychological swings where you can worship anyone a single instant and detest them the next, may lead to paranoid ideas and also clinical paranoia in lots of people.
اگر افراد در گذشته مبتلا به زونا شده باشند، باز هم میتوانند به این بیماری مبتلا شوند. این ویروس میتواند سالها در خواب بماند و سپس به عنوان زونا دوباره فعال شود. فردی که قبلا مبتلا به آبلهمرغان نشده است، میتواند از طریق قرار گرفتن در معرض کسی که مبتلا به آبلهمرغان است، به آن مبتلا شود.
بدون دلیل موجه، دائماً به همسر یا شریک عاطفی خود شک می کنند و او را به خیانت متهم می کنند.
بثورات به سایر نقاط بدن گسترش پیدا کردهاند یا علائم دیگری هم دارید (مثل تب بالا).
رعایت بهداشت شخصی، جلوگیری از خراشیدن بثورات، پوشیدن لباسهای گشاد و همچنین سعی در تمیز نگه داشتن ناحیه آسیب دیده به منظور جلوگیری از عفونت باکتریایی ثانویه پوست، بسیار مهم است.
فقط تماس مستقیم با مایع داخل تاولها میتواند ویروس را گسترش دهد. بنابراین، پوشاندن تاولها خطر سرایت بیماری را کاهش میدهد.
زونا چیست؟
چند نکته مهم وجود دارند که باید هنگام بحث در مورد ویروس واریسلا زوستر و انتقال آن در نظر گرفته شوند. اگر فردی تا به حال آبله مرغان نگرفته باشد یا واکسن آبله مرغان دریافت نکرده باشد و تماس مستقیمی با مایعات ناشی از بثورات زونا داشته باشد، ممکن است بیماری زونا خفیف به آبله مرغان مبتلا شود، اما بلافاصله دچار زونا نخواهد شد.
It’s regular to get nervous from time to time, especially if you’re undergoing anything tough like losing a career or the end of the marriage.
کارشناسان استفاده از واکسن واریسلا (واکسن آبله مرغان) را در دوران کودکی توصیه میکنند. با ۲ دوز واکسن، احتمال ابتلا به آبله مرغان حداقل ۹۰ درصد کاهش مییابد.
مهم است که به یاد داشته باشید که بیماری زونا نادر است. بسته به بدن افراد، این عارضه میتواند تهدید کننده زندگی باشد. اگر ضایعات پوستی عجیبی دارید، مهم است که به زودی به پزشک خود مراجعه کنید.
یک واکسن متفاوت (واکسن هرپس زوستر) برای افراد بالای ۵۰ سال که سابقهی آبله مرغان دارند و بنابراین حامل ویروس هستند، در دسترس است.
همچنین تصور میشود عوامل استرسزا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد زونا نقش عمدهای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.
پیش از این محققان بر این باور بودند که احتمالاً یک پیوند ژنتیکی بین اسکیزوفرنی، اختلال شخصیت اسکیزوتایپی و پارانویائید وجود دارد، اما مطالعات بیشتر نشان داد این ارتباط آنقدر قوی نیست.